De place to be in Brugge: restaurant-pizzeria Buon Gusto di Italia!

Hét adres voor Italiaans eten in Brugge!

Als het over lekker Italiaans eten in Brugge gaat, is er maar één place to be, Buon Gusto di Italia! Ons gevarieerd, gezond én lekker menu bundelt alles van de authentieke Italiaanse keuken. Overgiet dat met een sausje van eerlijke gastvrijheid in een stijlvolle setting en je hebt Italiaans restaurant Buon Gusto di Italia.

's Middags van maandag tot en met vrijdag kun je komen lunchen voor maar € 15,-. Een smakelijk voorgerecht, een heerlijke hoofdschotel en natuurlijk koffie. Elke dag bieden we een ander lunchmenu, dus kom zeker eens proeven! ’s Avonds geen zin om te koken? Bestel je pizza online om af te halen en geniet op je gemak van een ovenverse, écht Italiaanse pizza.

Download onze menukaart

Van maandag tot vrijdag middags een lunch voor €15.
Voorgerechtje, hoofdschotel en koffie. Lunchmenu wisselt elke dag.

Onze Italiaanse specialiteiten – de toppers van de chef!

Het moeilijkste bij Buon Gusto di Italia, dat is kiezen … Onze kaart staat namelijk bol van de lekkerste Italiaanse specialiteiten. De pure Italiaanse keuken, dus! Ovenverse pizza’s, traditionele pasta’s of een van onze vleesspecialiteiten? Met de vele speciale Italiaanse hapjes bij het aperitief kun je van alles al een beetje proeven.


Elk gerecht op onze kaart is Italië op je bord. Naast onze uitgebreide selectie heerlijke pizza’s en pastagerechten, loopt het storm voor de specialiteiten van de chef waaronder:

  • Seppie alla griglia (gegrillde inktvis)

  • Tagliata di Manzo

  • Italiaanse vleesspecialiteiten

  • Smakelijke selectie Italiaanse hapjes

Enkele sfeerfoto's en gerechten

Reserveer meteen je tafel en kom genieten van de Italiaanse keuken bij restaurant Buon Gusto di Italia in Brugge!